perjantai 30. heinäkuuta 2010

We're not in Epilä anymore!

Ei olla, ei. Kävin tossa alkuviikosta Host äidin mukana töissä. Sain vihdoin tulkin ansiosta selville, että sen toimenkuvaan kuuluu myydä tontteja hulppeelta omakotitaloalueelta, näin suomalaisen näkökulmasta pilkkahintaan. Talot oli ihan uskomattomia O.C. palatseja, ja hintaa yhellekkin yli 500 neliön vaatimattomalle jenkkitalolle tuli euroissa vaan 60 000!! Koko päivän pähkäilin että voiko olla niin halpa? Oli se. Kysyin sitten, mitä maksais yhteensä n. 1000 neliön tontilla, ja yhteishinta ois jotain 200 000 alapuolella. Älkää naurako jos osottautuuki et puhun ihan paskaa! :D Mutta näillänäkymin halvalla Meksikoon!
Kaikki muukin on täällä paljon halvempaa. Hannan perhe oli käymässä kakkosasunnollaan Queretarossa, joka on puolentunnin ajomatkan päässä Celayasta. Käytiin sitten yhteisvoimin syömässä hyvin, ja vähän kierteleen kauppoja. Varattii myös aika kynsihoitoo. Hannan omiin kynsiin laitettiin manikyyri, ja kun hoitajalle annettiin vapaat kädet koristelussa, niin eiköhän se laittanu kalleimmat maholliset hilekillutintarrat mitkä löyty. No eipä maksanu kumminkaan kun 100 pesoo eli n. 6 euroo. Ite otin taas nysäkynsien pidennukset, jokka makso 15 euroo, kun suomessa vastaava on yheksänkymppiä. Kesti taas muutama päivä että pystyin toimiin taas melkein normaalisti. Naapurit sai olla aina avussa, kun tyhmä valkonen kuuromykkä tyttö ei saa avainta irti lukosta kynsiensä takia.

Kuvan merkki muutes meinaa ettei tähän saa pysäköidä. Ja vaikka täällä kovin halpaa oiskin asua, voitte olla varmoja etten parkkeeraa tänne pysyvästi. Toistaseks kaikki hyvin, mutta matkalukku on tossa varmuudenvuoks kokoajan esillä muistuttamassa, että aina pääsee kotiin jos on tarvis.<3

2 kommenttia:

  1. ahaha :D "..kun tyhmä valkonen kuuromykkä tyttö ei saa avainta irti lukosta kynsiensä takia."

    VastaaPoista